El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Polèmica a Gaianes per la piscina. Resposta de la portaveu socialista a l'alcalde

La decisió de no obrir les piscines en diferents pobles d'El Comtat ha generat polèmica en xarxes, i també a l'Ajuntament de Gaianes. 

Facilitem la versió íntegra del comunicat de Clara Pastor, portaveu socialista de l'Ajuntament de Gaianes i Directora de l'Àrea de Salut d'Alcoi. 

El tancament de la piscina municipal de Gaianes per la situació amb el coronavirus ha confrontat a l'equip de govern amb l'oposició. La portaveu socialista Clara Pastor, també directora de l'àrea de salut d'Alcoi, qüestiona en xarxes el tancament, i des d'Alcaldia li reproven l'actitud. L'alcalde assegura que és una decisió aprovada per unanimitat en un ple al qual ella no va assistir. Clara Pastor contesta i assegura que la decisió no estava en l'ordre del dia, i continua mostrant-se contrària al tancament de la piscina. A continuació, el comunicat íntegre del PSOE i Clara Pastor:

 

Pastor: “El que no és ètic ni transparent és la manera de governar que té Compromís i PP a Gaianes”

La portaveu socialista destaca que un assumpte tan important com és l'obertura de la piscina municipal de Gaianes no s'incloguera en l'ordre del dia del ple extraordinari del passat 4 de juny.

La Portaveu Socialista Clara Pastor mostra el seu malestar per les declaracions realitzades per l’alcalde de Gaianes sobre la decisió de no obrir la piscina municipal i també, per la manera d’actuar i governar que té al poble. “En un any, hem vist com tant Compromís com el PP han governat el poble amb opacitat i un absolutisme propi d’una Espanya en blanc i negre, perquè un assumpte tan rellevant com és l’obertura de la piscina no estigués a l’ordre del dia del Ple. No teníem constància de què anàvem a tractar aquest tema i a més, l’alcalde inclou per primera vegada al Ple Extraordinari precs i preguntes amb la clara intenció de parlar sobre la piscina sabent que jo no podia assistir”. “Crec que no cal recordar que estem en una crisi sanitària a causa de la Covid-19 i, que la meua obligació com a Directora de Salut Pública dificultava la meua assistència al Ple Extraordinari de les 13.30 hores del passat 4 de juny, en ple Estat d’Alarma, cosa que no passaria si els Plens foren de vesprada”, afegeix Pastor.

Pastor aclareix que, “no puc realitzar les nostres propostes al Ple perquè no sabia que anava a tractar-se aquest tema. És per això que les vaig formular al perfil institucional de l’Ajuntament a les xarxes socials una vegada assabentada de la notícia. Continue pensant que complint amb les mesures d’aforament, distanciament i higiene es pot obrir la piscina i donar aquest servei a la ciutadania de Gaianes, que no sols són les persones de risc”.

“Si hi ha algú que no compleix amb les seues obligacions i tasques és l’alcalde de Gaianes i el seu equip de govern, que a hores d’ara ni tan sols han trucat al Centre de Salut Pública per interessar-se de les qüestions relatives a les diferents mesures la Covid- 19”, comenta Clara.

“Mai podran dir que el Partit Socialista no treballa pel nostre poble quan hem presentat des de l’inici d’aquesta legislatura una bateria de propostes per millorar la qualitat de vida del veïnat, però cap d’elles ha sigut aprovada per l’equip Compromís-PP”, conclou Pastor.