El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

PP i Guanyar consideren responsable a l'Ajuntament d'Alcoi dels problemes amb la reforma de l'Andreu Sempere

El concurs per a les obres de l'Andreu Sempere ha quedat desert, i des de l'Institut reclamen que s'inicie un nou projecte que encaixe amb la realitat actual del centre.
 

Des de Guanyar Alcoi dubten dels interessos dels regidors i reclamen dimissions. I des del Partit Popular demanen un nou projecte que incloga l'ampliació del centre.

Arriben les primeres reaccions de l'oposició als problemes amb la reforma de l'IES Andreu Sempere, que ha tornat de nou al calaix dels projectes pendents després que cap empresa s'haja presentat a l'adjudicació.

Des del Partit Popular consideren que la "lentitud del govern local" a l'hora d'adjudicar les obres ha provocat "que el projecte haja quedat desfasat i cap empresa haja optat a fer els treballs". El portaveu popular Quique Ruiz diu no entendre "com el PSOE va tardar un any a donar el vistiplau al projecte i licitar-lo sense haver revisat els preus". Considera que la solució és un nou projecte, amb els preus revisats, i que incloga també l'ampliació del centre, "un projecte que realment satisfaça totes les reivindicacions del centre sense haver de trossejar-lo per fases".

Molt més crític són des de Guanyar Alcoi, des d'on reclamen dimissions per "l'acumulació d'errades". La portaveu de la plataforma Sandra Obiol considera que el govern de Francés no pot al·legar una crisi de matèries primeres perquè era una qüestió sabuda i en la que haurien d'haver comtat. Des de Guanyar dubten dels interessos dels regidors socialistes, "tanta despreocupació ja ens fa dubtar que vulguen que isca bé aquesta obra. No debades són professors de l’escola concertada. Esperem que s’adonen que no governen només per als seus amics, o per al que a ells els preocupa, sinó per a tots. I que els joves d’Alcoi necessiten un lloc digne on estudiar. Que s’adonen que Alcoi mereix un centre educatiu adient per al present i futur".