El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer cremen contenidors, ara punxen rodes de cotxes

Estat en què ha quedat la roda d'un cotxe

A la zona de La Via, la Vaguada i Lluís Vives (Zona Nord)

Ja van per quinze els casos han estat denunciats en els últims tres dies a la comissaria d'Alcoi. Algú o alguns s'han dedicat a punxar rodes de manera indiscriminada, sobretot a la zona de l'Eixample.

Fonts de la Policia Nacional han confirmat a ARAMULTIMÈDIA que en els últims dies han rebut un important nombre de denúncies de ciutadans d'Alcoi a qui els ha aparegut alguna roda del cotxe punxada. I a més a més, punxada a consciència i destrossant la cambra del pneumàtic fent-lo inservible.

Les denúncies arriben de la zona de l'Eixample, i molts casos s'han registrat en la Via, el tram al qual s'accedeix des del Carrer Reconquista, a prop de l'Institut Andreu Sempere. Els autors busquen cotxes aparcats una mica amagats i els punxen les rodes. També en el carrer Lluís Vives i la zona de la Vaguada.

Des de la Policia ja han rebut més de 15 casos.

Aquesta situació s'uneix a la que està patint la ciutat aquests dies, amb la crema indiscriminada de contenidors a les nits en la Zona Nord, Eixample, Santa Rosa i fins i tot, la urbanització de l'Estepar.