El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quique Ruiz, sobre la rectificació que li demanen els socialistes: “Als regidors del PSOE no els va imputar el PP, sinó el fiscal i la jutge”

Els socialistes demanen al portaveu popular Quique Ruiz que rectifique i es disculpe per utilitzar políticament la imputació per malversació que ara s'ha arxivat. El portaveu popular ho considera una "actitud infantil".

El portaveu popular considera que tant Jordi Martínez com Lorena Zamorano "s'han beneficiat de la “laxitud” del codi ètic del PSOE", i assegura que "en el PP no podrien haver-se presentat a les últimes eleccions, perquè el PP no admet en llistes a persones que estiguen investigades en un procés penal". Encara que posteriorment s'arxive com ha sigut el cas.

A continuació, el comunicat íntegre dels populars en reacció a aquestes declaracions.

 

Enrique Ruiz: “Als regidors del PSOE no els va imputar el PP, sinó el fiscal i la jutge”


El portaveu del PP lamenta i recorda que, amb el codi ètic del PP, Martínez i Zamorano, no es podrien haver presentat a les eleccions per estar imputats en una causa penal
 

El Partit Popular ha eixit al pas de les declaracions dels regidors del PSOE Jordi Martínez i Lorena Zamorano referent a l'arxivament de la causa penal per malversació de cabals públics en la qual figuraven com investigats per presumptes pagaments irregulars a un policia local.

El portaveu del Partit Popular, Enrique Ruiz, ha lamentat la “actitud infantil” dels regidors socialistes, als quals ha deixat clar que “nosaltres no tenim la capacitat d'imputar a ningú. Qui els va imputar va ser el fiscal i la jutge, que van apreciar indicis de delicte per una presumpta malversació de cabals públics. A qui hauran de demanar disculpes no és al PP, sinó al fiscal i la jutge que els va imputar”. 

Ruiz apunta que Zamorano i Martínez s'han beneficiat de la “laxitud” del codi ètic del PSOE. “Amb la condició d'imputats en la qual es trobaven des de 2019, en el PP no podrien haver-se presentat a les últimes eleccions, perquè el PP no admet en llistes a persones que estiguen investigades en un procés penal”, assenyala Ruiz. Per aqueix motiu demana als socialistes “que s'obliden del PP i que no vagen donant lliçons d'ètica i honestedat perquè són els menys indicats”.