El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Risc extrem per nevades: la neu podria caure a partir de 600 metres a les nostres comarques

També s'ha decretat "risc important" per pluges i vent a quasi tota la província. Les ratxes de vent podrien arribar a 90 km/h i les precipitacions podrien acumular 100 litres en només 12 h.

L'arribada de la borrasca 'Gloria' al territori valencià es produirà aquest diumenge 19 de gener, segons informa l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). A més, AEMET també indica que "les nevades seran copioses a partir d'uns 300/500 metres en el terç oriental peninsular, podent-se acumular més de 20 cm en zones de l'interior de la Comunitat Valenciana i del nord de Catalunya". Siga com siga, cal extremar la seguretat.

L'oratge serà el protagonista en les pròximes jornades. Per tal d'evitar problemes a Alcoi, el consistori ha emés un comunicat que afecta la pràctica de l'esport: "davant la situació de temporal pronosticada a la nostra ciutat per a la vesprada de diumenge i després de l'acord amb la FFCV i els col·lectius locals comuniquem que tant el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta com la resta d'instal·lacions esportives tancaran les seues portes diumenge dia 19 de gener a partir de les 15 hores".


AEMET ha decretat el "risc extrem" per nevades a les nostres comarques, podent ser "l'acumulació de neu de 20 cm en 24 h" a partir de les 12 h. També s'ha decretat "risc important" per pluges i vent a quasi tota la província. Les ratxes de vent podrien arribar a 90 km/h i les precipitacions podrien acumular 100 litres en només 12 h.

Pel que fa a les festivitats de les nostres comarques, la Fireta de Muro ha variat la seua programació i la Romeria a Sant Antoni d'Alcoi va quedar suspesa.