El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rodes acollirà el primer CDT d'Interior d'Alacant

L'Illa de Rodes, ara en procés de rehabilitació

L'Illa de Rodes d'Alcoi, ara en procés de rehabilitació, ha sigut l'escenari triat per acollir el primer Centre de Turisme a l'Interior de la provínc…

L'Illa de Rodes d'Alcoi, ara en procés de rehabilitació, ha sigut l'escenari triat per acollir el primer Centre de Turisme a l'Interior de la província d'Alacant. Serà també el segon CdT d'interior a tota la Comunitat després del que està fent-se a Morella. Com saben, un CdT és uncentre on s'ofereix formació a l'empresariat del sector turístic i on es reflexiona i debat sobre el tipus de turisme que volem a la Comunitat. A més a més, cada CdT se centra en les peculiaritats i singularitats de la zona on està ubicat.

Francesc Colomer i Toni Francés a l'Ajuntament d'Alcoi


Així ho ha anunciat el secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, qui s'ha reunit amb l'alcalde d'Alcoi per a concretar els detalls de la col·laboració, i en la que es preveu que l'Agència de Turisme col·labore econòmicament per a la rehabilitació i adequació de part de l'Illa de Rodes. Colomer diu que "hem compartit un full de ruta per al projecte en aquest complex magnífic, per a reinventar un espai per a la formació i l'economia productiva, i poder ubicar allí una estructura dedicada al turisme". En aquest sentit Colomer assegura que en les pròximes setmanes continuaran les reunions per detallar els passos a donar, amb la idea de "construir una casa del turisme i de la societat civil vinculada al turisme i que traspassa la ciutat d'Alcoi i el seu àmbit d'influència".

Per la seua banda, l'alcalde d'Alcoi Toni Francés diu que "Alcoi demostra especial dinamisme i capacitat d'atracció, són molts els projectes en el que treballem per ampliar l'oferta turística de la ciutat aprofitant els elements que ens fan únics i ens singularitzen davant altres destinacions".

Ara per ara a Alcoi funciona una aula del CdT a l'edifici de turisme, que continuarà funcionant fins que estiga el nou CdT a l'Illa de Rodes.