El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat preveu un pla específic per atraure professionals a l'Hospital d'Alcoi

La consellera Ana Barceló en una imatge d'arxiu, en una visita a les nostres comarques a principis d'any.

Reconeixen que hi ha tres hospitals a la comunitat, a Alcoi, Oriola i Vinaròs, que no resulten "atractius territorialment" per als professionals. L'objectiu és tindre el pla enllestit abans que acabe l'any. 

La Conselleria de Sanitat Ana Barceló reconeix que l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi necessita més professionals. I no sols el d'Alcoi, sinó també els d'Oriola i Vinaròs. En concret, assegura que aquests tres hospitals aconsegueixen "uns nivells extraordinaris i requereixen simplement que hi haja professionals que vulguen treballar en ells, perquè tenen molt futur professionalment". Són declaracions que ha fet la consellera a preguntes dels mitjans en Castelló, on la problemàtica la tenen amb l'hospital de Vinaròs. A Alcoi, recordem, va dimitir el cap d'urgències abans l'estiu, i fa unes setmanes Sanitat cessava a la gerent de l'àrea de salut

Ana Barceló assegura que treballen en un pla específic "per a hospitals que estan en zones frontereres per falta de cobertura professional, per què no resulten atractives territorialment". L'objectiu és presentar aquest pla davant les Corts abans que finalitze l'any, per tal d'atraure professionals a aquests tres hospitals.