El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segona edició d'ajudes al comerç perquè facen descomptes

En el vídeo, la regidora de comerç Vanessa Moltó ens explica les ajudes i com sol·licitar-les. Parlem també en una comerciant, Solé Casas, de la tenda Koketo, que ja va sol·licitar les ajudes en la primera edició.

Cada comerç pot rebre entre 200 i 1.000 euros per a fer descomptes de fins al 25 per cent en els seus productes. Hi ha fins al 3 de novembre per a sol·licitar l'ajuda. Si tens un comerç, et facilitem l'enllaç d'informació; i si ets clients, la llista de tendes d'Alcoi que ofereixen descomptes.

En la primera edició de les ajudes es van adherir més de 50 tendes que estan oferint descomptes en els seus productes. Ara es llança una segona edició amb la intenció que més comerços d'Alcoi se sumen a la iniciativa. El pressupost total és de 200.000 euros, i cada comerç rebrà entre 200 i 1.000 euros, depenent del total de sol·licitants. Els diners són per a fer descomptes directes en els seus productes, que poden arribar fins al 25 per cent.

Solé Casas, comerciant de la tenda Koketo, va rebre l'ajuda en la primera edició i ja l'ha demanada en aquesta segona. Assegura que és una bona iniciativa perquè ha incrementat l'afluència de gent en la tenda. En el vídeo, ens explica la seua experiència; i la regidora de comerç Vanessa Moltó, fa una crida als comerciants per adherir-se a la campanya.

Hi ha de termini fins al 3 de novembre per a sol·licitar les ajudes. Si ets comerciant i estàs interessat a demanar-la, tens les bases i tota la informació en aquest enllaç. Si ets clients i vols saber quines tendes ofereixen descomptes, ací pots consultar la llista amb els comerços de la primera edició, i que s'ampliarà amb els que la sol·liciten ara.