El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les comarques no sumen nous casos de coronavirus

Serra dels Plans a les comarques. Imatge de recurs

En l'última actualització oferida per Sanitat aquest 7 de juliol estem exactament igual que en l'anterior, del 2 de juliol: 394 casos acumulats, dels quals tan sols 1 és de l'última quinzena. La xifra de morts intacta des de principis de juny en 116. 

Els departaments que estaven nets a la província d'Alacant tornen a registrar nous casos. Per contra, al departament d'Alcoi no hem sumat cap i l'únic positiu en els últims 14 dies fa més d'una setmana que es va detectar.

Sanitat ha actualitzat el tal de dades obertes aquest 7 de juliol, amb la informació sobre la incidència del coronavirus per municipis i departaments. I la província d'Alacant, tot i que no en grans números, continua sumats nous casos de COVID-19. Departaments que feia temps que estaven nets, com el de Dénia o el d'Elx, han registrat de nou casos, 1 en el cas de Dénia i 2 a Elx. També han sumat casos els departaments d'Elda o la Marina Baixa. A Oriola, on també havien aconseguit no tindre casos en 14 dies, al final de la passada setmana sumaren 5, i així estan també en la nova actualització. 

Per contra, el nostre departament no incrementa cap de les xifres i estem exactament igual que abans del cap de setmana. Mantenim els 394 casos acumulats des de l'inici de la pandèmia, amb tan sols 1 cas detectat en els últims 14 dies, que correspon a Muro. La resta de municipis de les comarques fa almenys dos setmanes que no registren casos

Els lectors d'ARAMULTIMÈDIA ens han fet arribar diverses entrades en xarxes socials sobre possibles rebrots a les nostres comarques, però no sols no hem pogut confirmar cap d'eixes informacions, sinó que, com diem, les xifres oficials ens diuen que al departament de salut d'Alcoi no hi ha nous casos detectats per PCR des del d'almenys el passat 2 de juliol. Recordeu que no val la pena compartir informacions dubtoses que tan sols volen generar alarma, i que la majoria d'informacions sobre el coronavirus es poden contrastar ràpidament tant en la nostra web com en el portal de dades obertes de la Generalitat. 

Malgrat que la província sí que ha sumat casos, 7 des del divendres 3 de juliol, no hem sumat cap mort des de principi de juliol. I també hem reduït els ingressos hospitalaris i a hores d'ara hi ha 20 persones ingressades a hospitals de la província, 2 d'ells greus en UCI.