El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un únic cas positiu en l'última quinzena a les comarques

Situació a les comarques segons l'actualització per departaments i municipis feta per Sanitat a 3 de juliol. A hores d'ara mantenim els 394 positius acumulats, i tan sols 1 és dels últims 14 dies.

Alcoi i Ibi no presenten casos des de fa 14 dies, i tan sols registrem l'últim detectat a Muro fa quasi una setmana. Des d'eixe moment no hem sumat cap nou cas ni incrementem morts.

L'última actualització per municipis ens deixa bon sabor de boca, i no incrementem res, ni nous positius ni morts. En l'última actualització del 29 de juny teníem 3 casos detectats en l'última quinzena, i en l'actualització d'aquest 3 de juliol tan sols ens queda 1, el més recent detectat a Muro. Així les coses, Alcoi i Ibi es presenten netes, sense casos en els últims 14 dies.

Per contra, departaments que ja estaven nets com Oriola i Torrevella, tornen a presentar casos. Preocupant és el d'Oriola on en els últims dies s'han detectat 5 nous casos. També és el departament d'Oriola el que registra l'única mort que ha sumat la província d'Alacant aquesta setmana.

Amb l'actualització feta aquest 3 de juliol, la incidència del coronavirus en els municipis de les nostres comarques queda així: