El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sense retards ni problemes al Bosco de Cocentaina, que podria estar acabat per al curs 23-24

El nou Sant Joan Bosco de Cocentaina vol ser un referent en centres educatius sostenibles i pensats per als xiquets.
 

Que les obres d'un col·legi vagen al ritme que toca, amb els agents involucrats contents, és notícia per la seua raresa.

Membres de l'equip de govern contestà han visitat les noves del col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina, i han mostrat la seua satisfacció per l'estat de la construcció, on ja es pot vore definida la planta que acollirà els alumnes d'infantil.Les obres començaren en juny del 2020, amb un termini previst de 20 mesos. I segons expliquen des del consistori, tot avança a bon ritme i sense incidències, així que si tot segueix igual, el nou col·legi estaria finalitzat per al curs 2023-2024.

Aquest projecte compta amb moltes novetats per a un centre educatiu, com edificis fets a mida dels alumnes, però el que realment fa diferent i correcta la seua execució és la complicitat que hi ha entre la comunitat educativa i l'equip redactor de projecte, on hi ha membres que han tingut xiquets en el col·legi i coneixen perfectament la seua problemàtica i necessitats.

L'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa diu que "seguim de prop l’evolució de les obres i és una satisfacció gegant veure que la lluita de tantes persones està materialitzant-se. L’equip tècnic i l’empresa constructora estan treballant de valent i el resultat serà un centre innovador, sostenible i amb una perspectiva urbanística pedagògica, centrada en els xiquets i les xiquetes".