El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sense Romeria però amb Ofrena

Dissabte 19 de setembre, 19.30 h. Ofrena de Flors a la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.


Diumenge 20 de setembre,12.30 h. Missa a l'Ermita de la Font Roja. 


Amb aforament controlat els dos dies. 

Alcoi celebra la festivitat de la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris, adaptada a la situació de pandèmia. Així, hi haurà ofrena a l'interior de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc amb aforament controlat. No tindrem Romeria però sí que se celebrarà la missa a l'Ermita. 

Tot i que la festivitat de la patrona, la Verge dels Lliris, és el 21 d'agost, tradicionalment els actes més populars se celebren al setembre per aconseguir més afluència. Però enguany, donades les circumstàncies que vivim, el que es busca precisament és tot el contrari, evitar les aglomeracions. 

Tot i això, Alcoi sí que celebra la festivitat de la patrona, mantenint sobretot els actes eclesiàstics. A principis de setmana es va presentar la revista Lilia, i aquests dies se celebra el Tridu, amb aforament controlat a l'església. I aquest de setmana tindrà lloc l'Ofrena de Flors, però a l'interior de Sant Maure i Sant Francesc. La missa es retarda una hora i serà a les 19.30.

Enguany el que no tindrem és Romeria, però sí que hi haurà missa a l'ermita, diumenge 20 de setembre a les 12.30 hores. Es pot anar a l'eucaristia, però recordeu que l'aforament estarà controlat i es recomana no fer aglomeracions. En el vídeo, la regidora de festes Carol Ortiz, ens explica els actes previstos per aquests dies en honor a la Mare de Déu dels Lliris.