El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Serrano dimiteix i la SAD busca nou president per a l'Alcoyano

Serrano /AM
  • La decisió ha estat comunicada a la Federació.

Sense dubtes al voltant de la seua gestió econòmica i institucional, agraint l'esforç, sacrifici, lleialtat i dedicació en cos i ànima al càrrec. Així ha qualificat el Consell d'Administració -del que forma part el mateix Serrano- la tasca del fins a aquest dimecres president del Deportivo durant el seu mandat. La dimissió ha estat acceptada i tramitada a la Federació Valenciana de Futbol. Ara busquen un president.

En un comunicat del Consell d'Administració, agraeixen Serrano la seua dedicació i asseguren no tindre més remei que admetre la dimissió de Serrano després que dilluns passaportara el seu paquet accionarial a un empresari del sud d'Alacant.

Acaba així una etapa amb clars i obscurs en una gestió de més d'onze anys i ho han comunicat a la Federació i s'han posat mans a l'obra en la recerca d'un perfil que vuulga assumir la responsabilitat.

Justícia s'ho repensa

Toni Justícia va dir la setmana passada que estava contemplant la possibilitat de proposar-se al Consell d'Administració com a president. Les últimes informacions facilitades per Justicia apunten que s'ho està repensant després de conéixer de manera no oficial el deute del Deportivo i també la previsió de pressupost de la temporada actual.