El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicia l'enderrocament d'edificis en el carrer Casablanca

El núm. 20 del carrer Casablanca està situat enfront del retén de la Policia Local d'Alcoi.

La regidora d'Urbanisme, Lorena Zamorano, ha avançat que hi ha altres immobles pendents d'enderrocament al carrer Casablanca, per als quals encara falta el compliment d'algun tràmit, per tant no s'actuarà sobre ells de manera imminent.

L'Ajuntament d'Alcoi ha iniciat l'enderrocament de l'edifici número 20 al carrer Casablanca, immoble abandonat que es trobava en estat de degradació. D'aquesta manera s'escolten en part les queixes dels veïns de la zona, que han reclamat durant les últimes setmanes solucions per a millorar l'estat del carrer.

La maquinària ja s'ha pogut veure davant l'edifici aquest 17 d'octubre, i s'espera que l'enderrocament haja finalitzat al llarg de la pròxima setmana, segons ha confirmat la regidora d'urbanisme, Lorena Zamorano. L'actuació ocasionarà talls per al trànsit de vehicles al carrer. La regidora ha avançat que hi ha altres immobles pendents d'enderrocament, per als quals encara falta el compliment d'algun tràmit, per tant no s'actuarà sobre ells de manera imminent.

Recordem que els veïns del carrer Casablanca han alçat la veu durant les últimes setmanes, denunciat el mal estat d'alguns edificis, així com les ocupacions il·legals d'habitatges buits. Les seues reclamacions han sigut presentades inclús davant la corporació municipal en el passat plenari del mes d'octubre.