El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

'SOS Serveis' guanya la 4º edició d'Activa Àgora

Participants en aquesta 4ª edició d'Activa Àgora.

QRM Institute València de Pablo Rodríguez ha rebut un esment especial del jurat per la seua empresa de recent creació de prestació de serveis per a la millora de processos industrials.

El Premi al Millor Projecte Activa Àgora ha sigut per a SOS Serveis de l'emprenedor Alejandro Ripoll, natural de Muro. Es tracta d'una startup que ofereix a través del seu portal web la contractació de serveis de tota mena en matèria d'ajuda a la llar.

El programa Activa Àgora ha comptat amb un total de huit projectes empresarials que han finalitzat aquesta quarta edició: SOS Serveis, QRM Institute València, Màrqueting Planner, Karmendrilla, Loobo i 102 Cervesa Artesana

La iniciativa ha tingut com a finalitat ajudar als emprenedors portadors d'una idea de negoci i a les empreses de recent creació, mitjançant un programa que ha inclòs sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals, networking, experiències empresarials i docents externs, així com la instal·lació dels projectes en l'espai Àgora Coworking de manera gratuïta.

Segons Alberto Belda, regidor d'Empresa, Formació i Innovació, "Activa Àgora es veurà també reforçada amb la nova línia Inmpuls de consolidació d'empreses que volem implantar en 2020, acompanyant no sols la posada en marxa de negocis sinó també l'esforç d'aquests emprenedors en els primers anys de les seues empreses, contribuint amb elles a la creació d'ocupació i a la dinamització econòmica de la ciutat”.