El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspés l'acte homenatge a Camilo Sesto, que s'ajorna a espera d'obrir el testament

L'únic fill del cantant diu que encara no s'ha obert el testament amb les últimes voluntats, i esperen a eixe moment. I si és possible, l'homenatge es farà després.

L'Ajuntament d'Alcoi acaba d'anunciar que, a petició del fill de Camilo Blanes, se suspén l'acte homenatge que estava preparat per a dilluns 23 a Alcoi.

Segons ha explicat l'Ajuntament, l'advocat de l'únic fill del cantant, Camilo Sesto Ornelas, s'ha posat en contacte amb el consistori. En un coreu explicaa que el fill del cantant "desitja respectar l'última voluntat del seu pare, la qual no es coneixerà fins a l'apertura del testament. Per tant, fins que no es produïsca dita apertura, no pot autoritzar l'ús de les seues cendres".

Afegeix que vol "agrair en nom del meu client la iniciativa que han tingut de retre homenatge al seu pare, confiant que després de l'apertura del testament puga dur-se a terme". Des de l''Ajuntament han decidit respectar la decisió del fill i no "propiciar cap situació que puga danyar el seu record i la grandària de la seua figura".