El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Turisme familiar i sènior en el Dia Internacional dels Museus a Alcoi

Els espais museístics d’Alcoi celebren distintes activitats i portes obertes per celebrar el Dia Internacional dels Museus. Concretament, la celebració és el 18 de maig, però s’ha volgut traslladar al cap de setmana per aconseguir més visitants.

El perfil dels visitants ha sigut, sobretot, turisme sènior i familiar. Lorena Zamorano, regidora de Turisme, destaca que és un bon moment “per promocionar una part del nostre patrimoni com són aquests espais, que en tenim molts i molt variats”.


Les activitats que queden a partir d’aquest dissabte 15 de vesprada són al Muboma amb l'actuació del ‘Mago Álvaro’. El diumenge 16 hi haurà visites guiades.


A l'activitat se sumen també el dissabte els espais expositius de la Capella amb l'exposició “Poderoses". L'IVAM CADA Alcoi per la seua part afig a la programació durant el dissabte i el diumenge, l'exposició “Cronografías” i el cicle de Corrents Continus amb DJ SET de 17 a 20 h i amb Joe Pask a les 20 h. d'aquest dissabte. De la mateixa manera, la Fundació Mútua Levante durant la vesprada de dissabte, obri les portes amb l'exposició “Al fil de la Memòria”.

A totes aquestes activitats s'uniran, com tots els diumenges, el cicle de visites guiades a les Pintures rupestres de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco amb visites guiades a les 10,11,12 i 13 hores.