El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tutti Baieli, un clàssic que torna a l’Alcòdiam

Després de l’ascens a l’OK Lliga i finalitzar la temporada guanyant la Copa Princesa, l’Alcòdiam comença a planificar la temporada vinent amb fitxatges. Tutti Baieli tornarà a defensar la samarreta del PAS Alcoi.

El rocós jugador argentí és un històric de l’Alcòdiam i tornarà a jugar a l’equip d’Alcoi als seus 35 anys. El retorn a l’OK Lliga ha sigut un dels motius per a què el jugador jugue a Espanya.


Serà la tercera vegada que l’argentí jugué a l’Alcòdiam en els últims 10 anys. Ací podeu llegir una entrevista a Tutti Baieli la primera vegada que vingué a Alcoi en 2011.


Temporada 2021/2022


El PAS Alcoi ha finalitzat una de les millors temporades de la seua història. Malgrat estar en la segona categoria de l’hoquei patins nacional, ha aconseguit pujar de categoria. L’hoquei, per fi, ha fet justícia amb el conjunt d’Alcoi.


A banda de l’ascens ha guanyat la Copa Princesa, un torneig exprés que s’ha disputat íntegrament a Alcoi i que els de Lorenzo Pastor portaren la festa al pavelló Miguel Sarasa davant 400 incondicionals.