El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou cas a Alcoi ens deixa en 2 positius els últims 14 dies

L'actualització d'aquest 21 de juliol suma un nou cas positiu, i el departament ja registra 396 casos acumulats, 2 d'ells en els últims 14 dies. No sumem morts al departament, però sí 1 a la província. 

Incrementen els casos en quasi tots els departaments de salut alacantins, sobretot als d'Elx i Crevillent, on tots dos sumen 45 casos en 14 dies. El nostre departament, en l'actualització feta aquest dimarts 21 de juliol, suma un nou cas dels últims quatre dies. 

No hem incrementat casos en un número important, com altres departaments de la costa, però tampoc reduïm. Des de l'última actualització facilitada el 17 de juliol fins a la feta hui, 22 de juliol, el departament d'Alcoi suma un nou cas, que correspon a la capital Alcoi. Així, en els últims 14 dies tenim 2 casos positius, confirmats per PCR, a les nostres comarques.

La suma de casos no cessa, i en aquests 4 dies s'ha incrementat notablement en algun departament. El d'Elx-Crevillent ha passat de 9 casos en 14 dies, als 25 que presenta hui. A Elx tenien 15 i ara són 20. El departament d'Alacant, que estava net fa uns dies, ara té 4. A la Marina Baixa han passat de 8 a 14, i a Torrevella de 2 a 10. Tan sols descendeix Elda, de 3 a 1; i Dénia, que passa de 2 a 1 cas en els últims 14 dies. A la província d'Alacant, durant el cap de setmana, s'han detectat 44 nous casos. 

A prop de les nostres comarques, tot i que ja de la província de València, tenim Gandia, amb el brot més gran ara per ara a la Comunitat Valenciana, i amb 62 casos confirmats en l'última quinzena.A Gandia s'ha decidit tancar bars i discoteques, una decisió que podria ampliar-se a altres municipis. 

Tot l'increment de casos, encara no s'ha vist un reflex als hospitals. De fet en els últims dies s'han reduït tant els ingressos hospitalaris com les persones greus a l'UCI. En l'actualització de hui ens marca 12 persones ingressades a tota la província, de les quals 2 estan greus. Són les xifres més baixes des de l'inici de la pandèmia, però caldrà estar atents de l'evolució dels nous positius.

 

I la província d'Alacant suma una mort després de 22 dies sense cap. Aquesta última mort correspon al departament d'Elx. Hem perdut en total 513 alacantins pel coronavirus.