El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou cas positiu detectat a Alcoi

En l'actualització d'aquest 17 de juliol el nostre departament suma un nou cas positiu, després d'estar més de dos setmanes sense casos. Així, tenim 395 casos acumulats, un recent. 

Hem estat 17 dies sense detectar cap cas, però en l'actualització d'aquest divendres 17 de juliol sumem un nou. En la pròxima actualització, previsiblement el 21 de juliol, sabrem si aquest cas s'ha multiplicat o no. 

No hem mantingut l'absència de casos durant molt de temps. En l'actualització d'aquest dimarts 14 de juliol el nostre departament apareixia net de nous casos durant els últims 14 dies, l'únic departament de tota la Comunitat Valenciana així. Però ja vam alertar que era inestable i podien entrar nous casos, com així ha sigut. En la nova actualització d'aquest 17 de juliol sumem un nou cas detectat a les comarques, en concret a Alcoi. No s'especifica l'estat de la persona afectada.

Un únic cas no ha de ser preocupant, però estarem atents a les pròximes actualitzacions (es fan dos per setmana) per saber si aquest positiu genera nous casos. 

La incidència del coronavirus a la província és molt dispar. El departament d'Elx, per exemple, presenta 15 casos en els últims 14 dies, per dos brots controlats a Santa Pola. El d'Elx-Crevillent també presenta 9 casos en l'última quinzena, i el de la Marina Baixa 8. Són més que fa tres setmanes, quan tots els departaments tenien un màxim de 5 casos.

La resta tenen menys casos, un màxim de 3. I el departament d'Alacant presenta 0 en aquesta actualització, dos setmanes sense nous casos. 

Com sempre des d'ARAMULTIMÈDIA fem una crida a la precaució davant un problema sanitari que encara està actiu, i que ens obliga, pel bé de tots, a modificar costums i hàbits durant una temporada.