El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Un selfie amb Sant Jordi', la iniciativa de l'ASJ per celebrar els 100 anys de l'Església del patró

Per a optar al premi cal completar les 4 fotografies entre l'1 i el 30 d'abril de 2021.

Descomptes en les cadires per veure l'Entrada o la processó general. L'Associació de Sant Jordi (ASJ) vol premiar a aquells que participen en la iniciativa 'Un selfie amb Sant Jordi', per commemorar el centenari del temple.

El concurs consisteix a fer-se 4 selfies a 3 punts davant de l'Església i un altre a l'interior. Per a optar al premi cal completar les 4 fotografies entre l'1 i el 30 d'abril de 2021. La presentació de les fotografies haurà de realitzar-se de la següent manera: o pujades a les Xarxes Socials i etiquetades als perfils de l'Associació de Sant Jordi (Twitter, Facebook o Instagram) referenciant en elles l'etiqueta #iglesiadesanjorge_1921_2021 o depositant-les en el Casal de Sant Jordi acreditant la seua autoria (impreses o en dispositiu USB).

Així, durant tot el període de celebracions del Centenari de l'Església s'establiran tres punts des dels quals es podran realitzar tres preses diferents de fotografies, sempre amb l'Església de Sant Jordi de fons. Es troben en Carrer Sant Tomàs que fa cantó amb Sant Jaume; Sant Tomàs que fa cantó amb Carrer Verge d’Agost i Sant Tomàs que fa cantó amb Carrer Sant Blai. I el mes d'abril s'habilitarà un quart punt molt especial, situat a l'interior de l'Església de Sant Jordi, amb la peculiaritat que de fons estarà la imatge de Sant Jordi “El Xicotet”.

 La bonificació-descompte en les cadires per a les entrades no és acumulable, de tal manera que s'atorgarà una per persona independentment de les fotografies que s'aporten. Els participants del repte del Selfie de Sant Jordi que siguen abonats de localitats, i que ja hagueren retirat el seu abonament, podran acudir a les oficines del Casal de Sant Jordi amb el tiquet de la seua cadira per a aplicar-li la bonificació aconseguida. O bé, obtindre una bonificació per a la següent retirada de cadires per a anys esdevenidors.

Més actes
L'ASJ ha anunciat en roda de premsa més actes. El 21 d'abril, se celebrarà un acte institucional per celebrar el centenari. El principal acte d'aquest dia serà una missa a les 12 h al temple.


Entre el 21 i el 22 d'abril també hi haurà portes obertes de l'Església Sant Jordi. L'objectiu és que tothom la conega i hi haurà "explicacions de diferents parts de l'església", segons ha comentat Juan José Olcina, president de l'ASJ. Aquest acte comptarà amb totes les mesures sanitàries adaptades a la situació actual marcada per la Covid-19.