El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vacunat el personal sanitari i no sanitari de l'Hospital

Vacuna de la COVID-19. Imatge del Ministeri de Sanitat

La Comunitat Valenciana, en data 12 de gener, ja ha posat el 93,5 per cent de les vacunes lliurades pel Govern Central. És un dels índexs de vacunació més alts de tota Espanya.

Aquest 13 de gener està previst que es complete la vacunació a tot el personal de l'Hospital Verge dels Lliris, inclosos personal de neteja, manteniment, administració i informàtica.

Continua l'administració de la vacuna a les nostres comarques, ara amb tot el personal de l'Hospital Verge dels Lliris. La vacunació al centre va començar el passat divendres 8 de gener, i està previst que aquest 13 de gener es complete la primera dosi de tot el personal.

Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, aquesta primera dosi de la vacuna la rebrà tot el personal sanitari dels diferents departaments, i també tot el personal que tinga contacte directe amb pacients, inclòs el personal de neteja. També seran vacunats el personal administratiu, el d'informàtica, manteniment, sindicats i els treballadors d'ambulàncies i SAMU.

Queden exclosos de la vacunació el personal que estiga en aïllament, les persones amb la COVID-19 activa, i les embarassades o les dones amb lactància materna.