El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vicente Parras: "No vinc a tercera divisió, vinc a l'Alcoyano"

Vol comptar amb jugadors de la pedrera, però sempre que responguen. Ha afirmat que "sóc un home de pedrera i he fet debutar jugadors molt joves en l'Elx. Jo no mire l'edat dels jugadors en el DNI. Poden tindre 17 o 35, el que importa és la implicació".

El nou entrenador del Deportivo no ha volgut ensabonar ni els seus dirigents i l'afició -farta i sense il·lusió- en la primera compareixença pública. De fet, Vicente Parras ha dit que sap on ve, que es compromet a deixar-se la pell per l'Alcoyano i que no tolerarà jugadors que no s'identifiquen amb els valors d'aquest club.

Vicente Parras ja és entrenador del Deportivo Alcoyano, i en la primera roda de premsa ha parlat claríssim. Ni ha assegurat l'ascens ni tampoc grans fitxatges. La Realitat és la que és, i com a bon coneixedor del club i de la Tercera divisió, ha dit que serà molt difícil tornar a Segona B.

El seu currículum és prou interessant. Ha entrenat l'Il.licitano en Tercera, l'Elx en Segona A i l'Ontinyent en Segona B. De fet, l'any passat el va deixar en cinquena posició.

Com que sap de l'exigència del club i de l'entrega del Collao, ha dit que de l'afició no pot demanar molt més, "perquè ja ho vaig veure en primera persona els dies del Conquense i el Celta, quan l'equip pitjor ho estava passant. Ahí l'afició ho va donar tot".

Per això, Parras vol un projecte on la paraula Compromís és fonamental, compromís amb els valors del Deportivo, i on els jugadors siguen conscients d'on venen. "Hem de recuperar el sentiment alcoianista i que l'afició es puga identificar amb els seus jugadors".

Parras ha volgut vindre al Deportivo perquè "vol estar ací i formar part de la història de l'Alcoyano, vaig a deixar-me la vida".

 Plantilla

Pel que fa a la plantilla, ha admés que està parlant amb jugadors com ara Navarro o Barreda perquè renoven i que dimarts presentaran el primer fitxatge. Ha avançat que tornaran jugadors que foren de l'Alcoyano anys arrere i que altres molts són coneguts o de la zona. Parras vol alcoianitzar l'equip però sense obsessionar-se amb aquest tema.

Vol comptar amb jugadors de la pedrera, però sempre que responguen. Ha afirmat que "sóc un home de pedrera i he fet debutar jugadors molt joves en l'Elx. Jo no mire l'edat dels jugadors en el DNI. Poden tindre 17 o 35, el que importa és la implicació".

Tornar a Segona B

Evidentment, l'objectiu és tornar a Segona B, però Parras no ha llançat missatges triomfalistes per a la galeria. Ha dit que el grup tercer és molt dur, i que hi haurà almenys 7 o 9 equips lluitant per la promoció d'ascens. I després, els play offs són molt complicats.

Un any prorrogable en cas d'ascens

Parras ha fitxat per un any, i si l'Alcoyano ascendeix, estaria renovat automàticament. Segurament vindrà amb el seu cos tècnic tot i que es podrien quedar persones que en l'actualitat formen part del Deportivo.

La Pretemporada començarà al voltant del 15 jde juliol i la idea que té és la de jugar dimecres i dissabtes fins que arranque la temporada regular.