El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

10 dies sense casos al Departament de Salut d'Alcoi

L'hospital és el centre del departament de salut d'Alcoi, que cobreix quasi totes les comarques de l'Alcoià i Comtat.

A 10 de juliol tenim 394 casos acumulats, 1 d'ells en els últims 14 dies. La xifra de morts s'ha quedat en 116, sense canvis en mes i mig. 

L'actualització d'aquest 10 de juliol ens deixa amb les mateixes xifres que fa 4 dies. I l'últim cas detectat a les comarques és d'abans del 29 de juny, així que complim almenys 10 dies sense nous positius. 

En l'actualització de les dades obertes de Sanitat d'aquest 10 de juliol no registrem cap canvi en les dades d'incidència a les nostres comarques. No s'ha registrat cap cas nou, i ja fa més d'una setmana. De fet, l'únic cas que tenim registrat en els últims 14 dies, corresponent a Muro, és d'abans del 29 de juny. Així les coses, si aquest cap de setmana mantenim la tendència, en la pròxima actualització es podrà anunciar que les nostres comarques no registren casos en una quinzena. 

Mentrestant, a la resta de la província, sí que hi ha quatre departaments que han sumat nous casos, 6 en total: un en Dénia i Crevillent, i dos en Elx i la Marina Baixa. Aquest últim departament és el que més casos ha detectat en els últims quinze dies, un total de 8; seguit d'Elda on tenen 7.