El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

130.000 euros per a les últimes obres del grup de vivendes Sant Jordi

Amb aquesta última actuació, que l’Ajuntament ha tret a licitació, haurien de concloure les obres de rehabilitació d’aquest grup de vivendes, que s’ha allargat més de 7 anys. La licitació ix per 131.340 euros i consisteix en la rehabilitació de cobertes i façanes. Segons el consistori, és una “solució definitiva”.

L’Ajuntament d’Alcoi trau a licitació l'última fase de les obres en el grup de vivendes Sant Jordi, al carrer Entença. A principis d’enguany es va concloure la fase anterior, amb actuacions sobre les humitats en els entresols i la consolidació del paviment. Ara tan sols queda rehabilitar les cobertes i façanes, i les obres, iniciades el 2011, es podran donar per acabades.

Recordem que les obres de rehabilitació de les vivendes de Sant Jordi es paralitzaren el 2012 per l’impagament de la Generalitat a l’empresa constructora. Ja en el 2015 es van reprendre els contactes i l’Ajuntament aconseguia el compromís de la Generalitat d’acabar l’obra. Ha costat quatre anys, però finalment tot indica que amb aquesta última actuació tot quedarà solucionat.

La licitació és de 131.340 euros i inclou la rehabilitació de cobertes i façanes. En total, la Generalitat ha destinat vora mig milió d’euros en acabar les obres.

La regidora d’Habitatge, Maria Baca es mostra satisfeta de poder donar una solució a “un problema que afectava a més a més a 20 famílies de la nostra ciutat en un dels béns més necessaris per a qualsevol persona, el seu habitatge”.