El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

30 milions d'euros per a rehabilitar part de la ciutat

És el total de diners que l'alcalde d'Alcoi Toni Francés estima que s'invertiran a la ciutat en total entre ajudes europees, valencianes, municipals i la col·laboració público-privada. Per tal de fer arribar les ajudes als particulars, s'ha celebrat una jornada sobre rehabilitació d''habitatges.

L'IVAM CADA d'Alcoi ha acollit aquest 30 de novembre una jornada sobre rehabilitació d'habitatges, on s'ha explicat tot sobre les ajudes europees i autonòmiques o la xarxa d'oficines d'assessorament Xaloc. L'ha obert el vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge, Héctor Illueca, qui ha explicat que les obres de regeneració d'Alcoi encetades durant l'últim lustre estaran acabades a finals del 2022, i que en total han suposat 6 milions d'euros d'inversió per rehabilitar més de 400 habitatges.

L'alcalde d'Alcoi suma a aquesta xifra altres projectes, com les obres previstes en el Partidor, o les ajudes europees Next Generation que arribaran ara, i calcula que en total, s'invertirà en la rehabilitació d'Alcoi un total de 30 milions d'euros, entre ajudes institucionals i aportacions privades.