El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A què esperes per a descobrir Alcoi de la mà del Tirisiti?

Les inscripcions a les rutes, completament gratuïtes, podeu realitzar-les en la següent adreça electrònica

Els dissabtes d'aquest mes de desembre teniu una cita amb Tirisiti i Tereseta per tal de descobrir els encants de la ciutat d'Alcoi. ARAMULTIMÈDIA ha participat en una de les visites guiades pels dos personatges i et porta un resum en vídeo.

Les visites guiades es troben teatralitzades a càrrec de Tirisiti i Tereseta i estan pensades per a ser gaudides en família. El recorregut s'inicia a la plaça d'Espanya, des d'on parteix a les Muralles Medievals: Torre N'Aiça, Torre Riquer i portal de Sant Roc. A continuació, des de la plaça de Dins pujant pel carrer Sant Nicolau, es contemplen les façanes modernistes de la Casa del Pavo i el Círculo Industrial. Finalment, se segueix fins al Parc de la Glorieta on els més petits podran gaudir del parc infantil tematitzat amb aquest singular personatge.

Però açò no és tot, ja que Alcoi té preparada per al mes de desembre una àmplia oferta cultural relacionada amb el Nadal, que inclou les representacions del Betlem del Tirisiti, que s'iniciaran per al públic en general a partir del 21 de desembre; i el tradicional mercat de Nadal, que enguany tindrà lloc a la Glorieta entre el 6 i el 9 de desembre.