El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi cantarà l'Himne de Festes des dels balcons

Cartell de festes que Nereida i Marc han penjat al seu balcó. Imatge facilitada per la família Lorraine.

Associació de Sant Jordi i Ajuntament proposen cantar l'Himne des de casa com a "homenatge respectuós a totes les persones que han faltat i una mostra simbòlica d'unió de tots els alcoians i alcoianes en un gran cor". Les emissores de ràdio locals emetran l'himne a les 21 hores.

Les festes de les nostres comarques s'han ajornat, cancel·lat o suspés temporalment. Però l'esperit continua en totes les cases, des d'on hem vist com es coordinen com, per exemple, celebrar la Mareta a Cocentaina des de les finestres.

A Alcoi, ja s'ha vist que el món fester no està tan sols als carrers sinó en cada casa, i cadascú s'ha apanyat per a celebrar la Glòria o la Glòria Infantil. I per a demà, dimarts 21 d'abril, l'Ajuntament d'Alcoi i l'Associació de Sant Jordi proposen, a tot el que vulga, cantar l'Himne des de cada balcó o finestra. "Volem que servisca d'homenatge a totes les persones que han mort i que no poden estar entre nosaltres", explica la regidora de festes Carol Ortiz.

Les emissores locals com Ràdio Alcoy, Cope Alcoy, Onda Cero, Europa FM i Melodia FM emetran l'Himne dos vegades seguides a les 21 hores.