El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Animalcoi arriba a la ciutat per mostrar l’art i potencia de l’animació valenciana

María Lorenzo este matí a la sala Mutua de Levante

Este matí ha arrancat per fi l’esperat festival amb una conferència de María Lorenzo titulada ‘La imagen animada, una historia imprescindible’

El festival Animalcoi arranca este 11 de novembre amb conferències, exposicions, tallers i projecció de curtmetratges. L'esdeveniment té lloc fins el diumenge dia 14 de novembre i entre les activitats destacades, rep a quatre guanyadors de Premis Goya i i a candidats als GOYA i ÒSCAR 2022.

Des d'este dia 11 i fins el pròxim diumenge 14 de novembre, Alcoi acull el festival ANIMALCOI, un espai al voltant de l’animació en el que van a realitzar-se conferències, tallers i exposicions, a més de projeccions de curtmetratges.

El 4 de novembre ja es va organitzar la primera activitat amb una exposición a la Fundación Mutua Levante.

A més l’IVAM CADA acull una exposició anomenada 'L'Animació valenciana' mostra figures i 'perots' creats per a animacions Stop Motion (animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica).

Entre les múltiples activitats programades, destaca este dijous 11 a les 17h a l’Escola d’Art Disseny i Superior d'Alcoi (EASD) una conferència magistral titulada "Calpunrio, pioner de l'animació en la Comunitat Valenciana". En ella l’animador Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón contarà la seua experiència professional com animador i il·lustrador.

El festival rep també a quatre guanyadors de Premis Goya: Pablo Lloréns (1995 i 2004), Nathalie Martínez (2021) , Abraham López Guerrero (2021) i Álvaro García (2020) i a candidats als GOYA i ÒSCAR 2022.

Este matí ha arrancat per fi l’esperat festival amb una conferència de María Lorenzo titulada ‘La imagen animada, una historia imprescindible’, entre altres moltes activitats programades.

Teniu més informació al Facebook d’Animalcoi.