El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Antolí deixa definitivament la política i no encapçalarà cap llista electoral

Assegura que després de valorar propostes de diferents partits, ha decidit "posar punt final a la política en la meua vida". CDAL finalment no es presentarà a les eleccicons, i Ciutadans ja ha fet pública la llista a les municipals, amb l'actual coordinador Marcos Martínez en el número 2. 

Ampliació: CDAL ha confirmat ARAMULTIMÈDIA que finalment han decidit no presentar cap llista a les eleccions municipals 2019.

-------------

 

José Miguel Antolí ha enregistrat aquest 23 d'abril de manera oficial la seua baixa del partit polític Ciutadans, i també ha passat a formar part del grup dels No Adscrits durant les poques setmanes que queden de legislatura. Però a més assegura que no encapçalarà cap llista per a les municipals de maig: "després de converses amb diferents formacions polítiques que m'han demanat liderar-les, he pres la decisió de no acceptar dites propostes i posar punt final a la política en la meua vida". Diu a més que ho fa amb "tristesa i dolor", "en més raó si cap, i veient la llista definitiva que s'ha presentat per a Alcoi".

En una carta oberta, Antolí agraeix el suport de companys com Jordi Sedano, Rafa Peralta, Maribel Sánchez o Lucía Granados. 

És una decisió que pren després d'uns dies convulsos en Ciutadans. Una part de la militància, amb el coordinador de Ciutadans Alcoi, Marcos Martínez, el van proposar per a ser el candidat a l'alcaldia d'Alcoi per Cs, però la direcció nacional va triar Rosa García, una decisió que no va agradar massa a part de la militància i que es van coordinar en un altre partit, el CDALAra cal saber si finalment CDAL es presentarà a les municipals en maig, encara que Antolí no haja acceptat la proposta.

Finalment, CDAL, tal com ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA, han decidit no presentar cap llista a les eleccions municipals. No volen suposar un entrebanc a Ciutadans Alcoi, i expliquen que, tot i que depén ja a una decisió personal de cadascun, la gran majoria donaran el seu suport a Ciutadans i continuaran treballant pel partit. 

Demà dimecres 24 d'abril es publiquen oficialment totes les candidatures municipals, però ja s'ha conegut la llista de Ciutadans Alcoi, encapçalada per Rosa García. En el número 2 està l'actual coordinador Marcos Martínez. La resta es pot consultar ací: