El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Ciutadans Alcoi es desgrana en un altre partit, CDAL

Logo del partit, facilitat per CDAL

Un nou partit es presenta a les eleccions locals, Ciutadans d'Alcoi, CDAL, fundat l'any 2013 per Jordi Sedano i que ara reactiva un grup indeterminat d'afiliats de Cs. Han demanat a José Miguel Antolí que encapçale la llista, qui diu que no ha pres encara una decisió. Mentrestant la candidata oficial de Ciutadans Alcoi, Rosa García, prepara una llista amb gent "que crega en el projecte de Ciutadans".

Un grup d'afiliats a Ciutadans Alcoi, sense concretar en nombre ni en persones, han reactivat per a les eleccions locals el partit Ciutadans d'Alcoi, CDAL, fundat per Jordi Sedano i altres l'any 2013. Segons un comunicat dirigit als mitjans de comunicació, asseguren que no estan d'acord amb la candidatura de Rosa García, que consideren una "vulneració de les votacions de les agrupacions locals", i per això presenten una candidatura alternativa. Ja han presentat a la Junta Electoral la petició i anuncien a més que tenen intenció d'iniciar negociacions amb José Miguel Antolí perquè encapçale la llista. Cal recordar que en 10 dies es tanca el termini per a presentar les llistes electorals.

CDAL ja s'ha presentat davant la Junta Electoral. Document facilitat per CDAL

 


Des del CDAL asseguren que la Junta Directiva de Ciutadans "va triar Antolí com a candidat per 5 vots a 2", i que arreplegaren el 75 per cent de les firmes dels afiliats per a una moció de censura contra Rosa García, "qui ha sigut la diputada menys valorada de les Corts Valencianes en diferents enquestes. No és de rebut que el que Ciutadans no vol en València, en l'endosse als alcoians com si fórem una població de segona". Es mostren disconformes amb la política de Ciutadans de "vulnerar els drets de les agrupacions locals", i asseguren que Alcoi no és "l'única població on han sorgit problemes".

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem contactat en José Miguel Antolí, qui confirma que ha rebut una cridada d'aquest grup de gent per a proposar-li participar. Però assegura que no ha pres cap decisió al respecte i remet a les declaracions del coordinador Marcos Martínez, qui defensa que va ser Antolí l'elecció de la Junta Directiva.

Per la seua banda, Rosa García es mostra tranquil·la com a candidata oficial i assegura que "tots els partits tenen cabuda en democràcia si fan campanyes netes, i la que ha de parlar és la ciutadania". Rosa García ha iniciat la campanya electoral per a les autonòmiques a València amb el candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, i aquest divendres 12 d'abril participa a Madrid en el Consell General de Ciutadans. En els pròxims dies perfilarà la llista que li acompanyarà a les eleccions locals, i de la qual assegura que estarà formada per persones "que creguen en el projecte de Ciutadans".

Rosa Gracía en l'inici de campanya, amb el candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó