El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Miguel Antolí abandona Ciutadans i passa al grup de no adscrits

José Miguel Antolí

En un comunicat remés a la premsa, Antolí apunta a "guerres internes" dins del partit, fruit de la imposició dels candidats en contra de les juntes directives corresponents i dels seus militants.

El número 2 de Ciutadans Alcoi, José Miguel Antolí, ha anunciat el que era un secret a veus. Abandona el grup municipal de la formació taronja a l'Ajuntament d'Alcoi i passarà al grup de no adscrits. Encara que no es coneix el seu futur polític, ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que Antolí es troba en plenes negociacions per a encapçalar la llista del partit CDAL.

Així doncs, Antolí no ha volgut esperar al final de la legislatura i ha abandonat el grup municipal de Ciutadans per desavinences amb la direcció nacional del partit, després que aquesta haja escollit a Rosa García per a encapçalar la formació en les pròximes eleccions municipals. En un comunicat remés a la premsa, Antolí apunta a "guerres internes" dins del partit, fruit de la imposició dels candidats en contra de les juntes directives corresponents i dels seus militants. S'espera que el regidor formalitze la seua renuncia en les pròximes jornades.

Reproduïm el comunicat íntegre que ha remés als mitjans de comunicació:

Davant el comportament que s'ha produït en diferents Agrupacions en tota Espanya per part de Ciutadans, imposant els candidats en contra de les juntes directives corresponents i dels seus militants, fruit de les guerres internes del partit entre els sectors Institucional i Organització en les quals les agrupacions locals no han estat més que un canvi de 'cromos'. He pres la decisió de sol·licitar abandonar el Grup Municipal Ciutadans i sol·licitar passar al Grup dels No adscrits en l'Ajuntament d'Alcoi, la qual cosa formalitzaré en breu.

Candidatura en CDAL

Tal com ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, el partit 'Ciutadans d'Alcoi' es troba en plenes negociacions per a incorporar a Antolí com a cap de llista, un anunci que de confirmar-se s'haurà de fer públic indefectiblement abans del 21 d'abril. 

Des del CDAL asseguren que la Junta Directiva de Ciutadans "va triar Antolí com a candidat per 5 vots a 2", i que arreplegaren el 75 per cent de les firmes dels afiliats per a una moció de censura contra Rosa García, "qui ha sigut la diputada menys valorada de les Corts Valencianes en diferents enquestes. No és de rebut que el que Ciutadans no vol en València, en l'endosse als alcoians com si fórem una població de segona".