El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Santi Carbonell, Mauro Sanus, Mila Mengual i Jonathan Lluch completen la llista dels populars per a les municipals d'Alcoi

Carlos Pastor, candidat popular a Alcoi: "Hem fet una llista pensada no sols per a guanyar, sinó per a governar".

El Partit Popular presenta els noms de la primera meitat de la seua llista, fins al número 13. Paren en el 13 perquè "és el número màgic de la majoria absoluta que traurem", diu confiat el candidat a l'alcaldia Carlos Pastor.

Assegura que la seua llista combina experiència política en l'Ajuntament i experiència professional en diversos sectors. "És una llista amb un alt grau de renovació, pensada i feta no sols per a guanyar, sinó per a governar. És una llista de govern". Diu a més que cada nom està pensat per a una regidoria concreta dins del programa de govern dels populars.

Imatge facilitada pel PP

Carlos Pastor ha triat com a número dos a l'historiador Gabriel Guillem, i a continuació estan els tres regidors actuals: Amalia Payá primer i després Lirios García i Kiko Cantó. A partir d'ací tots noms nous, tot i que no desconeguts. Així, la llista dels populars per a les municipals d'Alcoi, fins al número 13, és la següent:

 1. Carlos Pastor
 2. Gabriel Guillem
 3. Amalia Payá
 4. Lirios García
 5. Kiko Cantó
 6. Santi Carbonell
 7. Isabel Balaguer 
 8. Jordi Reig
 9. Fuensanta Santa
 10. Mauro Sanus  
 11. Carmina Grau
 12. Mila Mengual
 13. Jonathan Lluch