El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina inicia el curs amb la construcció del nou Bosco en ment


El 12 per cent de la població contestana està en edat escolar i han iniciat les classes

Vora 1.200 alumnes han iniciat les classes a Cocentaina. Un any en el qual s'iniciarà, per fi, el projecte de redacció per a la construcció del nou CEIP Sant Joan Bosco.

A la capital d'El Comtat han sigut 1.231 xiquets els que han iniciat el curs escolar. En concret, 826 alumnes ho han fet en infantil i primària, i altres 505 entre secundària i Batxillerat. Des del consistori expliquen que açò suposa que el 12 per cent de la població de Cocentaina està en edat escolar i han iniciat aquest 10 de setembre les classes.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, destaca que aquests 9 mesos d'educació que s'enceten ara seran intensos, "replet de moments d'aprenentatge, de nous models d'ensenyament, de tallers en col·laboració amb l'Ajuntament de Cocentaina, participació en les tradicions del poble i d'algunes millores en infraestructures de la mà del Pla Edificant". En aquest sentit cal recordar que enguany començarà el projecte de redacció del que serà el nou Bosco, i que si tot va bé, en 4 anys serà una realitat. També s'han fet, gràcies al pla Edificant, obres per a millorar l'accessibilitat al col·legi Reial Blanc.