El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi critica la "indefinició i la situació de provisionalitat" del Campus de la U.A. a Alcoi

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi

El portaveu de Compromís, Màrius Ivorra, diu que "el Campus no ho és, parlem d'una aula docent que, a més, no té condicions".

Els alumnes de quart del Grau de Mestre en Educació Infantil, que s'imparteix al Campus d'Alcoi de la UPV, hauran de fer les optatives al campus de Sant Vicent. Aquesta decisió ha suposat cert rebombori polític, amb les crítiques de Guanyar Alcoi, Partit Popular i Compromís.

A continuació, el comunicat íntegre de Compromís Alcoi.
 

 

Compromís demana al govern local que aposte realment pel futur de la UA a Alcoi
 

El portaveu de Compromís Alcoi demana al govern de Toni Francés es posicione i faça una vertadera aposta de futur per tal que la Universitat d'Alacant continue a la nostra ciutat, en referència a les notícies i queixes d'alumnes sobre la possible cancel·lació del quart curs de Magisteri Infantil que s'imparteix a la UA Campus Alcoi i que es trasllade a Alacant,

La clau de futur de la UA a Alcoi, passa per una aposta municipal d'inversió econòmica i un projecte d'expansió clar i detallat, i no la indefinició i la situació de provisionalitat que es viu en l'actualitat. Va ser l'aposta electoral de Toni Francés, ara és el moment de demostrar-ho, de posicionar-se, i garantir l'espai necessari perquè aquesta aula docent siga un campus de veritat.

Per a Màrius Ivorra, "el més necessari ara mateix és realitzar una planificació amb l'oferiment d'espais adequats i un conveni que permeta la continuïtat de la universitat a la nostra ciutat, on el govern local faça un pla d'aportacions econòmiques i per tant que és garantisca el futur dels/es alumnes que han apostat per Alcoi".

Recordem que la legislatura passada, la creació de la Universitat d'Alacant Campus d'Alcoi, va ser la gran aposta de Toni Francés i "Ja fa mesos que Compromís va denunciar les condicions en què estudiaven els/es alumnes al "Campus Alcoi" però, la realitat és que el Campus no ho és, parlem d'una aula docent que, a més, no té condicions, no cal fer molta memòria per a recordar els ordinadors transportats en carros de Mercadona" indica Ivorra.

Necessitem que el govern municipal es posicione i deixe de banda la indefinició actual, els universitaris/es han apostat per la nostra ciutat, i tenim el deure de garantir-los la continuïtat dels seus estudis, i per tant del seu futur i de les cent cinquanta famílies que hi han darrere.