El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Demà divendres sí que hi haurà 'col.le' a Alcoi, segons l'Ajuntament

Reunió a l'Ajuntament / Aj

"No obstant això, des de l’ajuntament se segueix la previsió del temporal per si en les pròximes hores hi haguera un empitjorament de la situació i s'haguera de prendre noves mesures".

Malgrat que l'alerta per a demà continuarà sent roja, el nivell de pluges és el mateix. Açò es tradueix en que "està previst que les classes demà es realitzen en normalitat en tots els nivells". En el mateix comunicat indiquen que "no obstant això, des de l’ajuntament se segueix la previsió del temporal per si en les pròximes hores hi haguera un empitjorament de la situació i s'haguera de prendre noves mesures".

Les previsions de Jordi Payá, per a ARAMULTIMÈDIA, indiquen que la jornada de divendres serà molt similar a aquest matí de dijous. 

Mapa d'AEMET amb previsió d'alerta roja per a demà divendres 13 de setembre


La decisió de reprendre les classes el divendres "en normalitat en tots els nivells" naix de la reunió de seguiment del temporal de pluges presidida per l’alcalde Toni Francés i amb la presència de regidors i els caps dels principals departaments municipals implicats. Indiquen que "les classes de tots els nivells està previst que es desenvolupen com un dia normal, amb les precaucions habituals per a un dia de pluja".

 


Cal destacar que Banyeres ha sigut l'únic municipi de la província d'Alacant on no s'han suspés les classes. Des de l'AMPA han explicat ARAMULTIMÊDIA que les classes s'han desenvolupat amb normalitat al col·legi, i que han asisitit quasi tos els xiquets.

Pel que fa a Beniarrés, ja han caigut més de 400 litres per metre quadrat en només 12 h. 


"Relativa normalitat" a Alcoi


El matí, dins de les complicacions d’una alerta roja per pluges, s’ha desenvolupat amb "relativa normalitat" a la ciutat. Els principals incidents s’han centrat en el tall del camí de la Murtera per despreniments així com en el Camí d’accés a la Carretera Sant Rafael. També hi ha hagut algunes incidències menors en enllumenat i semàfors, i pedres en algunes vies sense ser d'especial importància.