El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Divendres 26 de març es reprén la vacunació del professorat de l'Alcoià i el Comtat

El complex esportiu del Matadero s'ha preparat per a la vacunació del professorat

El complex esportiu del Matadero s'ha preparat per a la vacunació del professorat
 

La xifra total de personal de la comunitat educativa que es vacunarà passa de 2.400 a 4.000 persones, després que s'haja ampliat la vacuna fins als 65 anys.

Després de la paralització temporal de la vacunació amb Astrazeneca, finalment es tenen dates per a la primera dosi al personal docent i administratiu dels col·legis. Es reprendrà divendres 26 de vesprada, i els dies de vacunació continuaran el 27 durant tot el dia, el dimecres 31 de vesprada i el dia 1 d'abril tot el dia. Com ja es va explicar, la intenció és vacunar a tot el personal del centre el mateix dia i hora, en vespra de festiu o festiu, per no trastocar el dia a dia dels centres.

Tots els grups dels col·legis de l'Alcoià i el Comtat es vacunaran a Alcoi al complex esportiu Eduardo Latorre, el Matadero. I cal tindre en compte que la previsió de vacunació quasi es duplica. Si en principi pensaven vacunar a 2.400 persones, la xifra ara és de vora 4.000 persones, després que s'haja inclòs també a totes les persones d'entre 55 i 65 anys.

Des d'Alcoi, el regidor de salut pública Miguel Juan Reig, diu que "la nostra ciutat acollirà la vacunació massiva d'un sector té contacte directe amb els xiquets i xiquetes. Durant tot el curs han fet un gran esforç per a garantir el dret a l'educació, treballant intensament perquè les aules foren un espai segur. Aquesta vacunació, tal com ha afirmat el president Ximo Puig, servirà com un assaig general per a poder dur a terme un pla de vacunació massiva a la resta de la població, esperem que el més prompte possible, depenent del nombre de vacunes disponibles".