El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El departament d'Alcoi suma 8 casos positius, però cap de les 3 morts de la província

L'Arc de Sant Martí, aquest 2 de maig, sobre Alcoi. Gràcies a Elena Boix per la imatge. 

A dia 25 maig, segons l'actualització diària oferida hui 27 de maig, el departament d'Alcoi té 11 morts i 546 casos positius. 
 

Mantenim intacta la xifra de morts en 115 des de fa 10 dies. Però en l'actualització de hui sumem 8 casos, i ja tenim 546 afectats, 

Tenim de nou un increment inusual de nous casos positius, amb 8 més. Diguem inusual perquè són els mateixos que en els últims 4 dies tots junts. En maig la tendència de nous casos és molt inferior, sempre menys de cinc diaris, excepte en aquesta jornada i en l'actualització del passat 22 de maig quan sumaren 13, tot i que segons publicava Las Provincias es podia deure a un problema amb els tests a la residència de majors d'Oliver. 

Els nous casos a tota la província són 41, dels quals tan sols 2 han sigut confirmats per PCR. El nostre departament és el tercer que més casos suma, per darrere de la Marina Baixa amb 10, i Alacant amb 9.

Pel que fa a les morts, comptem un nou dia sense i ja són 10. Així, no hem modificat la xifra de 115 morts des del passat 16 de maig. Les tres morts registrades a Alacant pertanyen als departaments d'Elda, Alacant i Torrevella.