El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP se suma a les crítiques per les obres al Centre de malalts mentals

CEEM al Barranquet de Soler, pendent d'obertura des de 2010.

El PP reclama al Govern “que es pose a treballar perquè el CEEM, que l'alcalde es va comprometre a obrir en 2015, puga prestar servei al més aviat possible”.

El Partit Popular s'ha unit a Compromís en criticar el retard de l'obertura del Centre de Malalts Mentals del Barranquet de Soler. Els populars consideren "gravíssim" que l'Ajuntament d'Alcoi haja cedit l'edifici a la Conselleria sense haver resolt part de les deficiències, i veuen "increïble" que els retards en l'obertura del centre hagen provocat perdudes per valor de 3,4 milions d'euros a la Generalitat.

El partit s'ha fet ressò de l'informe presentat per Compromís, on s'especifiquen els 21 punts que l'Ajuntament havia de solucionar abans que el Centre fos cedit a la Conselleria de Polítiques Inclusives. D'aquestes 21 consideracions, i d'acord a l'informe, l'Ajuntament solament n'hauria acomplert 10, deixant de banda, entre altres, l'adaptació dels banys de les habitacions o problemes relacionats amb l'accessibilitat.

"Després de vuit anys de Govern local del PSOE i de més de mig milió d'euros gastats, l'edifici continua tancat i amb treballs pendents de realitzar perquè puga funcionar un servei molt necessari a la comarca", explica la regidora popular Amàlia Payá.

L'altre dels punts que critiquen els populars és que l'Ajuntament no haja facilitat a la Generalitat la informació del Registre de la Propietat perquè la conselleria puga fer-se amb l'edifici. Reproven que el Govern "mentisca als ciutadans afirmant que ja ha resolt tots els tràmits quan queden moltes gestions per realitzar".