El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP sol·licita conèixer la data d'obertura del Centre de Malalts Mentals d'Alcoi

L'obertura del Centre de Malalts Mentals (CEEM) d'Alcoi continua suscitant els dubtes entre una part dels grups municipals de l'Ajuntament. Concretament és el Partit Popular qui recrimina al govern local el desconeixement dels terminis per a la posada en funcionament del Centre, el qual, tal com recorden, es troba pendent d'obertura des de fa vora 8 anys.

Els populars apunten amb les seues crítiques a la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, qui segons asseguren "va afirmar desconèixer els tràmits a seguir" per a l'obertura del Centre durant la celebració d'una comissió informativa. La "passivitat" que atribueixen al govern també es demostraria en el fet que la cessió de la gestió del centre s'haguera pogut dur a terme inclús abans de la finalització de les obres de reparació que estan tenint lloc en l'actualitat.

Per la seua banda, la regidora Mira assegura haver acomplit amb tot el que se'ls ha demanat des de la Conselleria de Polítiques Inclusives. "L'únic que podem planificar des de l'Ajuntament és que les obres finalitzaran dins del termini establert de 3 mesos" afirma l'edil, unes obres a la finalització de les quals es procedirà a la cessió de la gestió del CEEM.

Recordem que l'Ajuntament va adjudicar el passat mes de novembre les obres de reparació del Centre, ubicat en el Barranquet de Soler, mesura necessària perquè la Conselleria es poguera fer càrrec del mateix. Amb un termini d'obra de 3 mesos s'espera que el CEEM estiga enllestit el febrer de 2019. En aquest sentit Mira assegura que des de l'Ajuntament ja s'han iniciat tots els tràmits burocràtics necessaris, complint inclús amb el compromís adoptat amb Secretària Autonòmica de Serveis Socials, Elena Ferrando, d'avançar els terminis d'actuació.