El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta Som Alcoi, plataforma cívica que busca solucions per a la "decadència econòmica i social" de la ciutat

En la presentació de Som Alcoi hi haurà ponències sobre l'estat de la ciutat i, en alguns casos, amb propostes de millora.
 

L'acte de presentació serà este dimarts 24 de gener en el Savoy, amb una jornada d'anàlisi de la ciutat amb ponències de Gabriel Guillem, Iván Torres, Mamen Pascual, Jorge Baños i Víctor Gisbet.

Amb l'arribada de les eleccions municipals, es presenten en Alcoi nous partits polítics, com els independents de Marcos Martínez o els de 'Por Nuestro Alcoy'; i també plataformes de debat i anàlisi de l'estat de la ciutat, com el 'Parlem Clar' promogut des de l'esquerra, la Societat Civil d'Alcoi i el seu Entorn, promoguda per professionals liberals; i ara Som Alcoi, que es presenten com una plataforma cívica.

Es presenten en societat este 24 de gener en un acte als salons del Savoy, d'una durada estimada de 90 minuts i en la que es preveuen diverses ponències sobre l'estat actual de la ciutat
moderades per Santiago Palacios. D'economia parlarà Iván Torres, consultor financer; d'indústria i empresa, Víctor Gisbert, enginyer industrial i professor d'universitat; sobre el centre històric intervindrà Mamen Pascual, empleada d'un comerç i veïna del centre; de turisme Jorge Baños, assessor financer i director d'oficina bancària; i de patrimoni Gabriel Guillem, tècnic arqueològic i guia oficial de turisme.