El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Fem Orgànica Alcoi', nova campanya per a sumar-se al contenidor marró

Per a demanar més informació o apuntar-se cal escriure al correu de Fem Orgànic Alcoi o cridar al telèfon 96 553 71 27.
 

520 alcoians ja reciclen la matèria orgànica en els nous contenidors marrons amb clau. I tu? T'expliquem com apuntar-te.

És una campanya voluntària perquè es demana implicació i fer-ho bé. Hi ha vora 40 contenidors repartits per tot Alcoi i al que tan sols poden accedir els usuaris amb la clau que es facilita. Quan t'apuntes, també et donen el poal marró per a casa, la guia per a un bon ús, i les bosses biodegradables per a un any, que costen entre 20 i 25 euros.

El contenidor marró es va posar en marxa a Alcoi fa poc, i des de juliol de l'any passat s'ha aconseguit 520 usuaris i s'ha arreplegat 122 tones d'orgànica. Però des de la regidoria de transició ecològica reconeixen que, de moment, gran part del que s'arreplega ho aporten els grans productors: hospitals, residències, restaurants, col·legis o mercats. Per això l'Ajuntament d'Alcoi posa en marxa una nova campanya per animar als alcoians a formar part del reciclatge de l'orgànica.

En el vídeo, el regidor de transició ecològica Jordi Silvestre, i el tècnic del departament Carles Samper, ens expliquen els detalls de la campanya que s'ha posat en marxa. Si vols apuntar-te, tan sols has de cridar al 96 553 71 27 o escriure a organic@alcoi.org.