El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana més treball per a pal·liar la crisi del coronavirus

Sandra Obiol i Pablo González, regidors de Guanyar Alcoi

Nota íntegra de Guanyar Alcoi després de l'homenatge per les víctimes de la COVID-19.

Els regidors de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol i Pablo González, confien que l'homenatge per les víctimes del coronavirus no servisca per a "fer taula rasa", perquè asseguren que queda molt treball per fer per pal·liar les conseqüències, tant social com econòmiques, de la pandèmia.

A continuació la nota íntegra de Guanyar Alcoi. També Compromís i Partit Popular reclamen una major gestió de la crisi.

 

 

Guanyar Alcoi recorda que cal seguir buscant solucions per donar resposta a la situació econòmica i social generada pel coronavirus

 

Sandra Obiol: “Els homenatges són importants, però molt més important és el treball i el compromís amb les persones que estan patint el virus”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi ha deixat clar que continuarà treballant per a que l’Ajuntament d’Alcoi siga capaç d’atendre les necessitats de les persones que estan patint els efectes de la Covid 19: “Volem deixar clar que seguim aportant propostes i idees per a fer front als efectes del virus i estar al costat de les persones que estan patint les seues conseqüències, ja siga a nivell sanitari, econòmic o emocional. No podem abaixar la guàrdia ni donar res per tancat: els homenatges són importants, però molt més important és el treball i el compromís amb les persones que han de fer front al virus i, sobretot, que l’Ajuntament estiga al seu costat quan ho necessiten”, remarca la portaveu de Guanyar, Sandra Obiol.

Els dos regidors de la plataforma municipalista, Sandra Obiol i Pablo González,  han estat presents en l’homenatge que l’Ajuntament d’Alcoi ha volgut retre a les persones que han patit les conseqüències de la Covid-19 a la nostra ciutat. Aquest acte, recolzat per totes les forces polítiques de la corporació alcoiana, és per a Guanyar una manifestació pública més del dol per les persones que han emmalaltit i han faltat durant aquests mesos, però en paraules de la portaveu de la plataforma, “per a nosaltres l’homenatge no és un punt i a part, sinó que és un punt i seguit. Perquè, malauradament, el virus forma part de la nostra vida quotidiana encara. I a més a més de les conseqüències en la nostra salut, que encara desconeixem, tindrem conseqüències socials, educatives, econòmiques, emocionals. No ens agradaria que aquest acte fora concebut com una manera de fer taula rasa, sinó només com una mostra de respecte i de suport a totes i tots els alcoians, als que han patit de manera més directa la malaltia però en general a tota la ciutadania, que s’ha implicat i esforçat per a contindre i fer front al virus”.

Per això Guanyar Alcoi manifesta el seu compromís absolut en fer tot allò que estiga en les seues mans per a procurar el benestar dels alcoians i alcoianes, ara i en el futur. “Perquè les necessitats i benestar de les persones està al centre de les seues preocupacions. I en aquest aspecte reclamarem al govern d’Alcoi, com hem fet sempre, que es prioritze donar resposta a les necessitats de les persones, amb major incidència a aquells que més ho necessiten”, subratlla Obiol.