El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi també tanca parcs i instal·lacions municipals, i suspén el servici d'autobús urbà

L'actualització d'aquest passat 17 de novembre deixa a les comarques en una situació de risc amb un increment desmesurat de contagis. Banyeres de Mariola ha sigut el primer municipi a prendre mesures extraordinàries per tallar la transmissió del virus, i ara ho fa Ibi.

Es recomana a la població que evite el contacte social i es realitze la "mínima mobilitat aconsellable en aquest moment". L'Ajuntament ha emés un decret d'alcaldia amb noves mesures després de l'increment en l'última actualització, amb 72 nous contagis al municipi.

L'Ajuntament d'Ibi, davant el significatiu increment de contagis al municipi, ha pres noves mesures restrictives per tal de contenir la transmissió del virus. Així, amb un decret d'alcaldia, anuncia que se suspenen totes les activitats esportives i culturals assistencials, així com els cursos o tallers previstos en instal·lacions municipals. També tanquen els parcs i zones verdes o recreatives.

En principi tanquen tots els centres municipals, com museus, biblioteca, i centres socials i culturals, excepte els que tenen serveis d'administració o de restauració. Tot i això en el decret es recomana a la ciutadania evitar l'assistència a aquests centres municipals. Sí que queden oberts els centres d'atenció a dependents com el centre d'Alzheimer, Somriu o Babilón, però les empreses encarregades han d'assegurar la protecció dels seus treballadors i usuaris.

També se suspén el servei d'autobús urbà i es limita l'accés al públic al cementiri. I es demana a la ciutadania que "s'evite al màxim el contacte social i es realitze la mínima mobilitat aconsellable en aquest moment".

Les noves mesures entren en vigor quan comence aquest 19 de novembre, i s'allargaran fins al 3 de desembre, amb possibles pròrrogues.