El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira del Torró bat rècords amb 83.000 visitants

La utilització de noves tecnologies ha permés quantificar les visites a aquesta fira, que es consolida com una de les més multitudinàries de tota la Comunitat Valenciana.

L'Ajuntament de Xixona i l'Associació d'Empresaris, Comerciantes i Professionals de Xixona, AEX, fan un balanç molt positiu de l'última edició de la Fira del Torró. L'ús, per primera vegada, de les noves tecnologies, ha permés comptabilitzar tota la gent que ha passat pel lloc més dolç del món per a tastar o comprar dolços nadalencs. I les xifres superen en molt les estimacions que es feien fins ara, que rondaven les 50.000 persones, i situen els visitants de l'última fira en 83.000.

Amb aquestes xifres, ajuntament i comerciants ja s'han posat mans en l'obra per "impulsar la nova edició de l'esdeveniment més multitudinari de la Comunitat Valenciana", i ja s'han tancat les dates per a la pròxima edició: del 5 al 8 de desembre del 2019.

Xixona és la marca nadalenca més reconeguda de la Comunitat Valenciana, productora de torrons amb Indicació Geogràfica Protegida. També és seu del Consell Regulador de Xixona i Torró d'Alacant; de l'Associació de Torrons, Dolços i Xocolate; i de l'Associació Nacional de Gelaters Artesans. Tot amb l'objectiu d'omplir de sentit la marca de la ciutat, "Xixona, el lloc més dolç del món".