El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató Unión Alcoyana torna el 19 de desembre si la Covid-19 ho permet

La cursa es realitzarà el pròxim 19 de desembre si la situació sanitària ho permet. En següent enllaç es pot trobar tota la informació de la Mitja Marató 2021. 

La MMUA, o Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros, torna el proper 19 de desembre després d’un any sense poder celebrar-se. En el 2019 el lema de la cursa va ser “Emociónate” i enguany, si la situació sanitària ho permet, la cursa es realitzarà amb el lema “Re-emociónate”

Aquest dijous ha tingut lloc la presentació de la X edició de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros. L’any passat no es va poder celebrar a causa de la Covid-19, però enguany es té previst que torne si tot va bé. Així ho ha afirmat David Miró, organitzador de la prova. A la presentació, a més, han acudit Vicente Rico en representació de la Unión Alcoyana Seguros, Alberto Belda com Regidor d´Esports de l'Ajuntament d’Alcoi i Toni Giner com a president del Club Atletisme Alcoi.

La data prevista per a la cursa, si les situació sanitària ho permet, serà el pròxim 19 de desembre de 2021. Com a l’edició anterior, hi haurà cinc modalitats: mitja marató (21,097 km), marxa de caminants (7km), quart marató (10,548 km), mitja relleus per parelles i la micro marató per a menors de 13 anys. 

La MMUA destaca pels seus atractius i diferenciacions en comparació amb altres curses. Una característica que destaca és l’animació que proporcionen els ballets, les escoles de dansa i ball, els grups de música i balls tradicionals, els dj i els músics amateurs que animen durant tot el recorregut als participants.  A més, la cursa és totalment popular. David Miró afirma: “en la Mitja Marató hi ha un component de competició, però el nostre principal objectiu és que que puga participar tot el qui vullga”. Per una altra banda, l’organitzador de l’esdeveniment ha repuntat la finalitat solidària que té l’acte, doncs part del que es recapte anirà destinat a una ONG.

Les inscripcions ja estàn obertes a la web de la Mitja Marató Alcoi i també es poden realitzar en les comerços col·laboradors. El plaç finalitza el 12 de desembre, no obstant, el preu anirà augmentant a mesura que es vaja acostant la data de la cursa. 

En la presentació, Vicente Rico, de la Unión Alcoyana ha afirmat: “des de la Unión Alcoyana Seguros estem ací per a recolzar i anem a intentar que les coses vajen lo millor possible en tots els sentits”.

Per la seua banda, Alberto Belda, Regidor d’Esports ha agraït a la Unión i a l’organització: “mai es cansarem de donar gràcies a la Unión Alcoyana i a l’equip que fan possible que la cursa vaja endavant”. A més, ha destacat aquesta edició i el seu lema: “esperem que aquesta edició siga un dècim aniversari molt bo i que la recordem per eixe re-emocionarse”.