El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Residència de majors Mariola confia en la incorporació immediata del nou personal

Una concentració d'aquest mes, amb la presència de Rosa Pérez Garijo, coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià

Més d'un any després de reivindicacions, encara estan pendents que arribe el nou personal. La situació de la residència Mariola ha arribat a la política, amb el suport de Guanyar Alcoi que participa en moltes de les concentracions; o de Ciutadans, que ha portat queixes al respecte a les Corts. 

Amb totes les noves places ja cobertes, tan sols falta que la incorporació es faça efectiva. Des de la Residència de Majors Mariola l'Asunción, al Preventori, han confirmat que ja està cridant-se al nou personal, i que esperen que els treballadors arriben com més prompte millor. Tot i això, encara no tenen el reforç que reclamen, així que mantindran les concentracions de cada dimecres fins que es puguen fer la foto amb tota la plantilla al complet. 

Mentrestant, la situació a la residència del Preventori té el seu reflex en la política. Des de Guanyar Alcoi mostren el seu suport a les treballadores del centre i participen en moltes de les concentracions de cada dimecres, i aquest mes la coordinadora d'EUPV Rosa Pérez Garijo es va interessar en persona per la situació.

Per altra banda, la diputada alcoiana per Ciutadans, Rosa García, considera que Mónica Oltra n'és la responsable, i portarà de nou una queixa a les Corts. García diu de Mónica Oltra que "l'única cosa que sembla que el preocupa és el requisit lingüístic als hospitals i centres sanitaris en lloc de centrar-se a solucionar els problemes dels majors, dels professionals dels centres geriàtrics i del benestar col·lectiu de tots els valencians, aqueixos valencians que venien a salvar".