El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja hi ha data concreta per a la vacunació massiva: l'1 d'abril 

El president de la Generalitat ha anunciat que l'1 d'abril s'iniciarà la vacunació massiva a 161 municipis valencians, entre ells Alcoi. El departament de Salut ha invertit quasi 18.000 euros en frigorífics d'última generació per a garantir el manteniment de les vacunes a les comarques. També es vacunarà a la Vall d'Albaida, però es prompte per a saber on.

Ja s'ha vacunat al personal sanitari, a residents de residències, a majors de 90 anys i ara ja comencen a cridar als majors de 80 anys. També s'havia avançat que en abril començaria la vacunació massiva, i en la sessió de control aquest 25 de febrer a les Corts, el president de la Generalitat Ximo Puig ha anunciat que començarà el mateix dia 1 d'abril.

Hi haurà diversos punts de vacunació en els 16 municipis de més de 50.000 habitants, i en el que s'inclou Alcoi on l'ajuntament ja ha fet diverses propostes d'ubicacions. Després, s'habilitaran espais en un total de 145 municipis valencians per atendre la resta de la població. Estarem pendents i informarem dels punts de vacunació a les nostres comarques.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi recorden que cal tindre les dades actualitzades al SIP:

 

 

 

I mentrestant, des del Departament de Salut es preparen i han dotat a tots els centres de salut amb frigorífics d'última generació per a garantir el manteniment de les vacunes. En total s'ha destinat quasi 18.000 euros.