El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament denunciarà els actes vandàlics produïts al nou vial ciclista

El regidor d'Obres i Serveis reconeix que s'està treballant és una alternativa per tal que els pilons queden fixats al sol de tal forma que no siga tan senzill tombar-los.

És una escena habitual des que van acabar les obres del nou vial ciclista a l'altura del barri de l'Eixample. Els pilons instal·lats en aquest tram per a delimitar els carrils apareixen tombats amb regularitat. Des del govern municipal han confirmat que posaran el cas en coneixement de la Policia per tal de denunciar els fets.

Així ho ha assegurat el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA. Martínez també confirma que s'està treballant en una alternativa per tal que els pilons queden fixats al sol de forma que no siga tan senzill tombar-los.

Cal recordar que aquest tram del vial no s'ha asfaltat, tot pensant en el futur projecte del Bulevard, que comparteix el mateix espai, i que obligarà a fer modificacions en el traçat per on ara circulen vianants i ciclistes. El fet que el camí siga de terra facilita la tasca dels presumptes vàndals, que tomben els pilons de separació constantment. Tal com es veu a les imatges, fa la impressió que hi ha més pilons al terra dels que romanen al seu lloc.

Problemes amb l'aparcament

Un altre dels problemes ve derivat pels nombrosos vehicles que aparquen als laterals del vial en aquest tram; la majoria a l'entrada del túnel que s'ha habilitat recentment amb la instal·lació de llum. En aquest sentit, el regidor recorda que s'està habilitant una zona d'aparcament als voltants de la zona, i que una volta acabada se senyalitzarà el traçat per a evitar que els vehicles aparquen on han de circular bicicletes i vianants.