El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament reclama a Sanitat que tracte la crisi del servei d'Urgències com a "qüestió prioritària"

L'Ajuntament reclama que la manca de facultatius a l'Hospital siga tractada com a qüestió prioritària per part de la Conselleria de Sanitat.

Declaració institucional de tot el consistori alcoià per a reclamar a la Generalitat que solucione els problemes del servei d'Urgències amb més mitjans humans i "condicions laborals idònies".

La dimissió del cap del servei d'Urgències de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi ha desencadenat una resposta municipal del consistori, en forma de Declaració Institucional. Els 7 grups polítics s'han posat d'acord per a reclamar al Govern Valencià que faça alguna cosa de manera urgent per solucionar la situació de les Urgències. La declaració l'ha llegida el portaveu de Compromís, Màrius Ivorra, partit promotor

En concret, l'Ajuntament reclama "amb celeritat", la contractació dels facultatius que calguen per a cobrir les necessitats i "poder garantir unes condicions idònies laborals i de formació per als treballadors i així aconseguir un servei òptim". Però també que la manca de facultatius siga tractada com "qüestió prioritària" per la Conselleria de Sanitat i "evitar en futur situacions com les que ara pateix el nostre Departament de Salut".